Η Ευαγγελία Τζουβελέκη – Ρεπούσκου υποψήφια με τον Γιώργο Αναστασίου

Αγαπητοί Συνδημότες,

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για την Πατρίδα μας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης οφείλει – περισσότερο από ποτέ – να βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη και στην τοπική κοινωνία.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτείται πρώτον η  βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών. Την ποιότητα ζωής την θεμελιώνει η καθημερινότητα του Δημότη η οποία μπορεί να γίνει πιο «φιλική» με την ενεργοποίηση των ίδιων των κατοίκων του Δήμου Θηβαίων με θεσμοθέτηση κατά περίπτωση μεθόδων και θεσμών διαβούλευσης και άμεσης δημοκρατίας και με την επανεξέταση και τον εξορθολογισμό της διάρθρωσης, δομής και λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου ώστε να ανασυσταθούν με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των Δημοτών της πόλης και των χωριών μας.

Δεύτερον απαιτείται να εστιάσουμε στην ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη   της πόλης και των χωριών με έργα υποδομής που θα δώσουν διαχρονική πνοή στις Τοπικές Κοινωνίες και στη συντεταγμένη και μελετημένη διεκδίκηση κονδυλιών για τον Δήμο μας σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 Πιστεύω ότι ο Δήμος οφείλει και δύναται να αποτελέσει ένα εργαλείο στα χέρια των Δημοτών για να βελτιώσουν ουσιαστικά την ποιότητα της ζωής τους και να δώσουν ανάπτυξη και ώθηση στην δημιουργικότητα και στην αύξηση των θέσεων εργασίας και του τοπικού πλούτου.

Για τους λόγους αυτούς και επειδή επιθυμώ να υπηρετήσω δημιουργικά τους Συνδημότες μου, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Αναστασίου για συμμετοχή μου στον συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και κατέρχομαι εις κρίση των Συνδημοτών μου ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Με τιμή

Ευαγγελία Τζουβελέκη – Ρεπούσκου

Σχετικά